top of page
Tilaa HEM

Tulossa myyntiin 2022. Tee ennakkovaraus nyt!

Kiitos! Otamme sinuun yhteyttä!

HEM-kommunikointiratkaisu on palvelu, jossa kaikki on mietitty valmiiksi.  Lähtökohtina ovat olleet käytettävyys, hyödyllisyys, kaikialla toimiva teknologia ja sopiva hinta.

Käytettävyys ja hyödyllisyys: ikääntyneille suunniteltu käyttöliittymä, joka tukee arkea ja helpottaa yhteydenpitoa. Seniori saa läheiset kiinni yhdellä painalluksella ja omaiset tietävät miten kotona pärjätään. Yhteydenpito, kalenterin käyttö ja tapahtumien seuranta tapahtuu tabletin ja omaisten älypuhelinsovellusten välityksellä.

 

Kaikkialla toimiva teknologia: Palvelu käyttää sensoreita tuottamaan merkityksellistä  tietoa päivittäisistä toiminnoista. Sensoridata yhdistyy Ønskebo:n pilvipalveluun, jossa anonyymiä tietoa prosessoidaan. 

 

Sopiva hinta: ratkaisuun valittu teknologia ja riittävän pitkä sopimuskausi mahdollistavat kuluttajaystävällisen hinnoittelun. Laitteet toimitetaan vuokrasopimuksella ja laitteet omistaa Onskebo Oy.

 

Asennus: kun saamme tilauksen teemme laitteiden esiasennuksen. Sensoreihin on asennettu käyttötarkoitukseeen sopivat asetukset ja tablettiin helppokäyttöinen HEM-sovellus. Muun perheen älypuhelinsovellukset ladataan sovelluskaupasta. Sensorit yhdistyvät pilvipalveluun automaattisesti. Tabletti voidaan asentaa esimeriksi eteisen seinälle tai keittiön pöydälle. 

Asennuspalvelu: tarjoamme toistaiseksi asennuspalvelua pääkaupunkiseudulla.

bottom of page